Het team

Wij zijn een ontwikkelingsmaatschappij die zich bezighoudt met de ontwikkeling van EcoCabins, duurzame tiny huisjes. Met loyale partners en Nederlandse technische universiteiten blijven we doorontwikkelen tot geheel circulaire woningen. Duurzaam tijdens fabricage, duurzaam in gebruik en duurzaam te recyclen. In combinatie met een strak en modern ontwerp, met als doel de ontwikkeling naar duurzaam wonen, werken en recreëren te versnellen.

featured

Jeroen Metselaar

Jeroen is de oprichter van EcoCabins. Hij is recreatieman in hart en nieren en was jarenlang de drijvende kracht achter het succes van Camping de Lakens in Bloemendaal. Door die ervaring weet hij als geen ander wat de wensen zijn van vakantievierders, de eisen van een recreatie-ondernemer en dat de ontwikkeling van duurzame, zoveel mogelijk zelfvoorzienende kleine woonunits een grote wens is vanuit eindgebruikers.
featured

Gertjan Hoffer

Gertjan heeft een achtergrond in bedrijfskunde en is een ervaren ondernemer. Hij wist reeds eerder een investeringsfonds succesvol te leiden en (winstgevend) uit te bouwen van een minimale omzet naar circa 20 deelnemingen in Nederlandse MKB-bedrijven. Sinds 2018 richt hij zich volledig op de verdere ontwikkeling van EcoCabins, met als doel de ontwikkeling naar duurzaam wonen, werken en recreëren te versnellen.