Uw Tiny House via financiële lease

Voor zakelijke afnemers bieden we onze EcoCabins ook aan op afbetaling, middels een financiële lease of huurkoop overeenkomst. Indien u niet in staat bent om uw Tiny House volledig aan te kopen, of indien de investering in de volledige verduurzaming van uw verhuuraccommodatie te hoog is, nemen wij de financiering van uw woningen(en) uit handen. U betaalt de koopsom dan in termijnen. Hierdoor kunt u uw accommodatie op betaalbare wijze verduurzamen!

Hoe werkt financiële lease of huurkoop?

Bij financiële lease of huurkoop koopt u de woning(en) op afbetaling. U betaalt de woning(en) terug in 60 tot 72 maandelijkse lease termijnen. In dat geval is de woning financieel van u, maar blijft de woning juridisch in eigendom van EcoCabins (en indirect haar financier) tot het moment dat u de woning volledig heeft afbetaald. Na volledige afbetaling van de woning (in circa 5 jaar) wordt u automatisch ook juridisch eigenaar.

Voordelen van financiële lease

De tiny huisjes van EcoCabins worden ontwikkeld volgens Scandinavische standaard. Door de bijzonder lange levensduur van de huisjes (70 tot 100 jaar bij normaal regulier onderhoud) in combinatie met nauwelijks tot geen energiekosten zult u nog lang financieel genieten van de huisjes. Want met de beschikbaarheid van onze EcoCabins op uw terrein realiseert u enerzijds een stijging van uw omzet en anderzijds een aanzienlijke besparing op uw energielasten.

Omzet verhogen, zonder investering?

EcoCabins biedt u de mogelijkheid uw omzet te verhogen met een zeer duurzame verhuuraccommodatie. EcoCabins investeert en innoveert in ecologische Cabins bestemd voor de verhuur. Wij stellen onze EcoCabins ter beschikking aan u als ondernemer, zodat u deze unieke eco-Tiny Houses vanuit uw eigen locatie kunt verhuren aan toeristen, gasten, tijdelijke bewoners, woningzoekenden etc. Op deze wijze investeren wij niet alleen in duurzame accommodaties maar ook in duurzame samenwerkingsrelaties met inspirerende ondernemers.

Automatisering

Daarnaast is er de mogelijkheid het reserveringsproces middels ons reserveringsplatform te verzorgen. Dit platform is gekoppeld aan alle succesvolle boekingswebsites maar ook aan automatische toegangscontrole en domotica. Dit kan gecombineerd worden met een slim deurslot, waarbij de deur wordt ontgrendeld met een mobieltje. Hierdoor hoeven huurders niet (opnieuw) hun gegevens af te geven en/of aan te melden bij de locatie voor bijvoorbeeld sleuteloverdracht. Tegelijk wordt u als verhuurder ontzorgd. Middels bewegingssensors wordt het energiegebruik voor verwarming en verlichting beperkt.

Energieneutrale accommodatie

Onze EcoCabin is ontwikkeld vanuit de wens om de energiekosten tot nul te reduceren. Met een energie neutrale accommodatie wordt het voor u als ondernemer ook rendabel om in het voor- en naseizoen te verhuren en zelfs in de winter. Ons onderscheidende model maakt het mogelijk een goede overnachtingsprijs te vragen en uw kosten laag te houden. Daarnaast is er met lease of huurkoop geen initiële investering vereist, zodat uw financiële risico beperkt is.