Tiny House 40m2

Omschrijving
Prijs, specificaties en opties
Plattegrond
Foto's
Design

Omschrijving

De Tiny House 40m2 is ontworpen om aan de populaire vraag naar tinyhousing te voldoen. Maar er is ondertussen ook veel interesse in deze Tiny House als tweede woning, mantelzorgwoning en als atelier. Binnen is buiten. Buitenleven is belangrijk in onze filosofie. We proberen het buitenleven naar binnen te halen door veel grote ramen. Veel zicht naar buiten, veel licht naar binnen. En met een overdekt buitenterras kunt u ook bij minder weer behaaglijk buiten zitten en genieten van de elementen van de natuur.

De slimme standaardindeling is gebaseerd op twee tot vier personen met een comfortabele living met een open keuken, eettafel en een lounge. Er is een slaapkamer met kastruimte, een badkamer en eventueel een inpandige opslagruimte.

Een tevreden klant is koning. Daarom geven we u de mogelijkheid om zelf een eigen indeling te creëren voor uw slaap- en badkamer. Normaal gesproken heeft dat geen financiële consequenties. Indien u interesse heeft, gaan we graag met u in gesprek en kunnen we aangeven waar u rekening mee dient te houden.

Specificaties

Woonoppervlakte 39 m2
Overdekte LED verlichte buitenruimte 11,2 m2
Isolatie wanden 16,5 cm
Isolatie dak 19 cm
Isolatie vloer 22 cm
Ramen Triple glas (HR+++)
RC-waarde woning 5,0
Afwerking buitenzijde (1) Onderhoudsarm FSC-gekeurd duurzaam hout
Afwerking binnenzijde (2) Strak afgewerkte binnenwanden zonder naden (Walls 2 paint). Alle kleuren zijn mogelijk. Kleur is standaard wit
Regenwaterafvoer Ja, (onzichtbaar) geïntegreerd in dak
Verlichting 100% LED
Smart control system Elektronische thermostaat Energie besparingssensoren Slimme verlichting Bewegingssensoren Rookdetectie
Indeling 2 slaapkamers 1 woonkamer 1 badkamer 1 open keuken
Keuken installaties Elektrisch fornuis Koelkast A++ Oven Minivaatwasser Magnetron
Verwarming Infrarood verwarming
Warm water Elektrische boiler
Energievoorziening 100% elektrisch
Gas-aansluiting Nee
Off grid (3) Nee
Garantie apparatuur en installaties 2 jaar
Fabrieksgarantie (4) 10 jaar
Verwachte levensduur (5) 75 tot 100 jaar

Prijs

Prijs inclusief BTW (6) € 66.066
BTW € 11.466
Prijs exclusief BTW (6) € 54.600
Alle prijzen geldig 1 april 2019 t/m 31 juni 2019

Opties (exclusief BTW)

Solar panelen (10 panelen) + omvormer + aparte groepenkast + installatie € 4.236
Volledig solar dak (24 panelen) + omvormer + aparte groepenkast + installatie € 10.021
Wandafwerking (in combinatie met volledig solar-dak): Hout Kurk-coating Polyurea-coating Zink-afwerking Inbegrepen in prijs € 12.249 Prijs op aanvraag Prijs nog niet bekend
Afwerking dak + wand volledig Polyurea-coating Prijs op aanvraag
Warmtepomp boiler 300 liter, exclusief subsidie (7) € 1.973
Digitaal toegangssysteem + app € 550
IP Beveiligingscamera’s € 350
Complete inrichting en inventaris € 8.000

Opmerkingen

(1) De afwerking buitenzijde kan tevens van andere materialen worden voorzien, zoals een buitenzijde van kurk-coating, polyurea-coating of een zink afwerking eventueel in combinatie met een volledig solar dak. Neem contact op voor de mogelijkheden en een prijsindicatie.
(2) Alle binnenwanden worden standaard in kleur wit opgeleverd. De binnenwanden kunnen naar eigen wens, mits tijdig aangegeven, kosteloos worden opgeleverd in iedere gewenste kleur (verf op waterbasis). De afwerking binnenzijde kan ook van andere materialen worden voorzien, zoals hout. Neem contact op voor de mogelijkheden en een prijsindicatie.
(3) De woning is standaard voorzien van aansluitingen voor nutsvoorzieningen voor water, afvalwater (riool) en elektriciteit. De woning heeft geen gasaansluiting. Het is ook mogelijk de woning off grid (autarkisch) op te leveren. Hiervoor zijn aanvullende investeringen vereist. Neem contact op voor de mogelijkheden en een prijsindicatie.
(4) De fabrieksgarantie is een garantie voor ernstige gebreken aan de constructie. Ernstige gebreken zijn gebreken waardoor het huis ongeschikt wordt voor bewoning.
(5) De huisjes worden geproduceerd volgens de Scandinavische bouwstandaard en zijn van hoge kwaliteit. Bij regulier (normaal) onderhoud hebben de huisjes een verwachte levensduur van 75 tot 100 jaar.
(6) De prijzen zijn exclusief kosten van transport en plaatsing in Nederland. De kosten van transport en plaatsing binnen Nederland zijn aan wijzigingen onderhevig. De kosten voor transport binnen Nederland bedragen circa € 1.350 (exclusief BTW) en de kosten van plaatsing in Nederland bedragen circa € 500 (exclusief BTW).
(7) Er zijn subsidies mogelijk voor de aanschaf van zonnepanelen en/of een warmtepomp. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Andere indelingen en maatvoeringen zijn in overleg mogelijk. De genoemde prijzen gelden onder voorbehoud van wijzigingen. Er kunnen geen rechten aan bovenstaande prijzen worden ontleend. Vraag een offerte voor een exacte prijsopgave.

photo
photo
photo