Uw eigen prive Tiny Huis kopen?

Heeft u interesse in de aankoop van uw eigen Tiny Huis? De meeste particuliere kopers van een EcoCabin kopen deze voor eigen bewoning, als mantelzorgwoning of als belegging. In de prijzen van de EcoCabins zijn subsidiemogelijkheden niet inbegrepen, aangezien dit per type koper en gemeente kan verschillen. Wij informeren u graag over de subsidies die mogelijk voor u gelden.

Kopen voor eigen bewoning

Als koper van een EcoCabin koopt u een duurzame en comfortabele woning, dankzij een zorgvuldig uitgedacht bouwsysteem en nauwkeurige keuze van (natuurlijke) materialen en installaties. Door de hoge isolatie in combinatie met electra uit zonne-energie zijn de gebruikskosten nihil.

… met een overdekt terras

Kopers waarderen daarnaast de riante overdekte buitenruimte. Ook op regenachtige dagen of in de avonduren zit u heerlijk buiten op uw led-verlichte, overdekte terras.

Kopen als mantelzorgwoning

EcoCabins zijn vanwege hun omvang geschikt als tweede woning of als kantoor op uw eigen erf. Kopers gebruiken de EcoCabin tevens als mantelzorgwoning, vanwege het comfort van de woning. Ook is een overdekt terras inbegrepen, hetgeen een gevoel van vrijheid voor de bewoners geeft.

… en gemakkelijk te plaatsen

Voor de plaatsing van een EcoCabin is geen fundament nodig. Dit biedt flexibiliteit. Na de plaatsing wordt de woning aangesloten op de nutsvoorzieningen. De woning betreft onroerend goed, zodat indien gewenst een hypotheek kan worden genomen.

Kopen als belegging

Een investering in een EcoCabin is over het algemeen lucratiever dan (vakantie)woningen elders. Door de constante innovatie hebben de duurzame ontwikkelingen geleid tot een concurrerende, veelal lagere aankoop- en verbruiksprijs dan die van traditionele aanbieders van vergelijkbare woningen.

… met een duurzaam rendement

Door de lage koopsom en lage energielasten verdient u uw investering sneller terug. Bovendien laat een EcoCabin een lage footprint achter, zodat uw belegging ook indirect een positief effect heeft.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in de aankoop van een EcoCabin? Dan maken we graag kennis met u. Natuurlijk behoort een rondleiding bij één van de EcoCabins tot de mogelijkheden. Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of bel naar: 020-244 1570.

featured

Zakelijk investeren in meerdere EcoCabins

Wilt u investeren in verhuurbare logeeraccommodaties? Met EcoCabins kunt u uw omzet verhogen met een bijzonder en duurzaam huisje. Uw gasten zullen een lage footprint achterlaten. De afgelopen jaren is gebleken dat gasten graag een EcoCabin huren om hun vrije tijd door te brengen. De EcoCabins zijn dusdanig duurzaam, met nul op de meter, dat u de komende jaren nauwelijks tot geen energielasten heeft. Ondanks de extra isolatie en installaties is de prijsstelling scherp en marktconform.
featured

Business to business

We bieden een uniek samenwerkingsconcept aan. Indien u een locatie of lege plaatsen beschikbaar heeft kunnen wij u diverse EcoCabins beschikbaar stellen voor de verhuur via lease of huurkoop. U verhuurt vervolgens de EcoCabins aan uw gasten en lost de huisjes in 5 tot 6 jaar af. Na volledige aflossing bent u de nieuwe eigenaar van de EcoCabins en komt de gehele verhuuropbrengst vanaf dat moment u toe. Bent u ook geïnteresseerd geraakt? Wij komen graag bij uw bedrijf langs om kennis te maken.
featured

Hypotheek mogelijkheden

Onze duurzame Tiny Houses worden door banken beoordeeld als onroerend goed, mits de woning ‘duurzaam met de grond wordt verenigd’ (lees: aan de grond bevestigd) en de woning wordt aangesloten aan de nutsvoorzieningen (lees: aansluiting op water-, riool- en elektriciteit). Hierdoor is het mogelijk een hypotheekaanvraag te doen om uw duurzame Tiny Huis te kopen met gebruikmaking van een (groene) hypotheek. U kunt daarbij tevens de kavel, mits uiteraard met woonbestemming, meefinancieren bij de aankoop van uw tiny huis.
featured

Groene hypotheek

Met een groene hypotheek voor de aankoop van een EcoCabin ontvangt u rentekorting op de rente van de hypotheek. Voor de aanvraag van een groene hypotheek heeft u een groenverklaring nodig. De groenverklaring wordt aangevraagd door uw bank bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Hiervoor heeft uw bank informatie nodig. EcoCabins kan u hierbij helpen, zodat de bank alle benodigde informatie heeft voor de groenverklaring.