Tiny House 25m2 – Strandhuisje

Omschrijving
Prijs, specificaties en opties
Plattegrond
Foto's
Design

Omschrijving

De Tiny House 25m2 annex ‘strandhuisje’ kent een andere afwerking en indeling dan de ‘gewone’ Tiny House 25m2, zodat dit huisje geschikt is voor plaatsing op het strand.

Uniek strandhuisje

Het strandhuisje van 25m2 is ontstaan aan de Bloemendaalse kust. Een verrassende variant op het traditionele strandhuisje. Het huisje heeft meer design met de rondingen maar blijft duidelijk herkenbaar als strandhuisje. Binnen is buiten. Buitenleven is belangrijk in onze filosofie. We proberen het buitenleven naar binnen te halen door veel grote ramen. Veel zicht naar buiten, veel licht naar binnen. Op de vlonder buiten zitten en genieten van de elementen van de natuur.

Bestand tegen zon, zee en zand

Met de robuuste maar strakke polyurea-coating is uw strandhuisje bestand tegen zon, zee en zand. Deze coating laat de rondingen mooi tot uiting komen en beschermt uw huisje tegen zilte, zoute lucht en UV-straling. Samen met een gegalvaniseerd frame gaat uw strandhuisje tientallen jaren mee.

De slimme standaardindeling is gebaseerd op twee (en mogelijk vier) personen met een comfortabele living met een open keuken, eettafel en een lounge. Er is een slaapkamer met kastruimte en eventueel een inpandige opslagruimte. Een badkamer met douche en toilet is een mogelijke extra optie.

Niet alleen particulieren zijn geïnteresseerd in deze moderne variant strandhuisje, maar ook bedrijven die meerdere strandhuisjes verhuren. Ook daar geldt: klant is koning. Daarom geven we u de mogelijkheid om zelf een eigen indeling te creëren voor uw slaap- en badkamer. Normaal gesproken heeft dat geen financiële consequenties. Indien u interesse heeft, gaan we graag met u in gesprek en kunnen we aangeven waar u rekening mee dient te houden.

Specificaties

Woonoppervlakte 25 m2
Overdekte LED verlichte buitenruimte Geen, betreft een inklapbare vlonder
Isolatie wanden 9,5 cm
Isolatie dak 9,5 cm
Isolatie vloer 9,5 cm
Ramen Dubbel glas (HR++)
RC-waarde woning 3,5
Afwerking buitenzijde (1) Polyurea-coating (standaard)
Afwerking binnenzijde (2) Strak afgewerkte binnenwanden zonder naden (Walls 2 paint). Alle kleuren zijn mogelijk. Kleur is standaard wit
Regenwaterafvoer Geen
Verlichting 100% LED
Smart control system Elektronische thermostaat Slimme verlichting Bewegingssensoren Rookdetectie
Indeling 1 slaapkamer (inclusief 4-persoons stapelbed en bergruimte) 1 woonkamer 1 open keuken 1 bergruimte vanaf buiten te bereiken 1 achterdeur
Keuken installaties Propaan kookplaat of inductie kookplaat Koelkast A++
Verwarming Infrarood verwarming
Warm water Propaan geiser of elektrische boiler
Energievoorziening Afhankelijk van situatie: 100% elektrisch of deels propaan
Gas-aansluiting Nee
Off grid (3) Nee
Garantie apparatuur en installaties 2 jaar
Fabrieksgarantie (4) 10 jaar
Verwachte levensduur (5) 30 tot 40 jaar

Prijs

Prijs inclusief BTW (6) € 58.685
BTW € 10.185
Prijs exclusief BTW (6) € 48.500
Alle prijzen geldig 1 april 2019 t/m 31 juni 2019

Opties (exclusief BTW)

Solar panelen (3 panelen) + omvormer + accupakket + aparte groepenkast + installatie € 4.123
Volledig solar dak (14 panelen) + omvormer + accupakket + aparte groepenkast + installatie Op aanvraag
Wandafwerking (in combinatie met volledig solar-dak): Hout Kurk-coating Polyurea-coating Zink-afwerking Op aanvraag Op aanvraag Inbegrepen in prijs Op aanvraag
Afwerking dak + wand volledig Polyurea-coating Inbegrepen in prijs
Warmtepomp boiler 200 liter, exclusief subsidie (7) € 1.790
Digitaal toegangssysteem + app € 550
IP Beveiligingscamera’s € 350
Complete inrichting en inventaris € 6.500

Opmerkingen

Dit model TinyHouse 25m2 betreft een strandhuisje. Dit houdt in dat de woning veelal in de winter niet wordt bewoond (de woningen worden van het strand gehaald) en dat er standaard geen of slechts beperkte aansluiting is voor elektriciteit en geen aansluiting voor waterafvoer en riolering. Hierdoor heeft het strandhuisje een gewijzigde indeling en afwerking in vergelijking met de duurzame Tiny Houses.

De belangrijkste wijzigingen zijn:
(a) een andere afwerking aan de buitenzijde,
(b) een lagere isolatie,
(c) er wordt standaard geen badkamer geleverd,
(d) de indeling is standaard voorzien van een achterdeur, een bergruimte die van buiten is te bereiken en een vierpersoons stapelbed,
(e) de installaties in de keuken zijn gewijzigd en
(f) de ramen zijn standaard voorzien van dubbel glas.

Het is uiteraard mogelijk om wijzigingen aan te brengen. Dit is veelal afhankelijk van de specifieke locatie van het strandhuisje, zoals de mogelijkheid van aansluiting elektriciteit en water/waterafvoer. Neem contact op voor een inventarisatie van de mogelijkheden.

Hieronder volgt een uitgebreide toelichting op diverse punten:
(1) De afwerking buitenzijde betreft een Polyurea-coating (standaard). Hoewel deze coating onderhoudsarm is, beschouwen wij dit materiaal niet als duurzaam, aangezien het (tot op heden) niet mogelijk is om dit materiaal milieuvriendelijk te produceren. Er is voor deze coating gekozen vanwege de unieke eigenschappen die als beste bestand zijn tegen de invloed van de zon, zilte lucht en UV-straling.
EcoCabins adviseert deze coating, zolang er geen duurzame, onderhoudsarme en betaalbare alternatieven bestaan. EcoCabins zoekt actief, in samenwerking met Nederlandse Technische Universiteiten, naar duurzame alternatieven voor de afwerking van de buitenzijde.
Het is ook mogelijk de afwerking buitenzijde van andere materialen te voorzien, zoals een buitenzijde van hout, kurk of zink eventueel in combinatie met een volledig solar dak. Neem contact op voor advies en een prijsindicatie.
(2) Alle binnenwanden worden standaard in kleur wit opgeleverd. De binnenwanden kunnen naar eigen wens, mits tijdig aangegeven, kosteloos worden opgeleverd in iedere gewenste kleur (verf op waterbasis). De afwerking binnenzijde kan ook van andere materialen worden voorzien, zoals hout. Neem contact op voor de mogelijkheden en een prijsindicatie.
(3) De woning is standaard niet voorzien van aansluitingen voor nutsvoorzieningen zoals water, afvalwater (riool) en elektriciteit.
(4) De fabrieksgarantie is een garantie voor ernstige gebreken aan de constructie. Ernstige gebreken zijn gebreken waardoor het huis ongeschikt wordt voor bewoning.
(5) Bij regulier (normaal) onderhoud hebben de huisjes een verwachte levensduur van 30 tot 40 jaar.
(6) De prijzen zijn exclusief kosten van transport en plaatsing in Nederland. De kosten van transport binnen Nederland bedragen circa € 1.250 (exclusief BTW) en de kosten van plaatsing in Nederland bedragen circa € 496 (exclusief BTW).
(7) Er zijn subsidies mogelijk voor de aanschaf van zonnepanelen en/of een warmtepomp. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Andere indelingen en maatvoeringen zijn in overleg mogelijk. De genoemde prijzen gelden onder voorbehoud van wijzigingen. Er kunnen geen rechten aan bovenstaande prijzen worden ontleend. Vraag een offerte voor een exacte prijsopgave.

photo
photo
photo